napja 
 

Rock Fesztivál Budapest 2017. (Programajánlók - Muzsika)
Kincsem Park, szeptember 8-9.
 Rock Fesztivál Budapest 2017.

Rock Fesztivál Budapest 2017

A hazai rockzene legnagyobbjai lépnek fel szeptember 8-9-én Budapesten, a Kincsem Parkban, a Rock Fesztivál Budapest 2017 rendezvényen. Három színpad, két óriás sátor és több, mint húsz együttes rázza fel a rockereket a főváros legnagyobb rockfesztiválján. A Kincsem Parkban a legnagyobb hazai rockzenészeket felvonultató fesztiválon két napon keresztül a kedvenc slágereinkre tombolhatunk hajnalig. Olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint a Piramis, a Beatrice, a Skorpió, a P.Mobil, a Karthago, a Kalapács zenekar, a Firkin, Deák Bill Gyula, vagy a Junkies.

A szervezők a zenei programokon túl rockcirkusz vidámparkkal, extrém artista bemutatókkal és rockbörzével is készülnek, ahol régi relikviákat és ruházati termékeket lehet majd vásárolni. A gasztronómiára is komoly hangsúlyt fektetnek: lesz kézműves sörudvar, minőségi hazai borok és pálinkák is. Emellett vérbeli magyaros konyhával, kocsmai játékok sátrával, és rockbörzével is készülnek, ahol régi relikviákat és ruházati termékeket lehet majd vásárolni. 

Napijegy 3990 Ft-tól. Bővebb információ: http://rockfesztivalbudapest.hu/

A programokról a "bővebben" szóra kattintva tájékozódhat.

Szeptember 8. péntek

Rock nagysátor:

Bermuda Rock Band

Piramis

Beatrice

Skorpió

 

Rockcirkusz:

Aurora

Firkin

Szeptember 9. szombat

Rock nagysátor:

Ozone mama

P. Mobil

Karthago

Kalapács zenekar

 

Rockcirkusz:

Rock Fanatic

Rómeó vérzik

Deák Bill Gyula

Junkies

A fesztivál utazási partnere a Hoopps, amelynek köszönhetően hosszú idő után visszatért Budapestre a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat