napja 
 

Vágja zsebre a legjobb étteremeket! (Gasztronómia - Evés)
Vágja zsebre a legjobb étteremeket!

Megjelent az első, könyv formátumú Dining Guide Étteremkalauz, mely részletes angol és magyar nyelvű beszámolót közöl a hazai TOP 100 étteremről, és további 800 étterem szerepel benne elérhetőségeivel.

Miért más a Dining Guide 2012, mint a többi kalauz?

Az 1996-ban alapított kalauz először jelenteti meg egy kötetben a TOP 100 hazai étterem listáját, részletesen bemutatva és értékelve a legjobb éttermek hangulatát, konyhai stílusát és kínálatát. További, közel 800 étterem elérhetőségét és adatait közli, számos szempont szerinti kereshető indexekkel, névmutatókkal és térképekkel kiegészítve. A hazai éttermi kínálat legjavát átfogó listákon túl a Közép-Kelet-Európa legjobb - CEEFood díjért versengő éttermei is megtalálhatók benne: Varsótól Isztambulig. A nemzetközi díj két szakaszból álló versenyén, tíz ország éttermei vesznek részt, ahol első körben az egyes országok ínyenc szakértői nevezik hazájuk legjobb éttermeit, majd ezeket az éttermeket hosszú tesztelési folyamat során a CEEfood nemzetközi zsűrije értékeli. A kalauz értékelési rendszere teljes mértékben független, az étteremtesztek eredményét, a pontszámokat kizárólag a teljesítmény befolyásolja. Étteremkritikusai sosem fedik fel kilétüket, és valamennyi étkezésért fizetnek, de az éttermek mindenfajta térítés nélkül kerülhetnek be a Dining Guide  kalauzba és a diningguide.hu gasztroportálra.

Hol találkozhatott a Dining Guide nevével?

Az elmúlt tizenöt évben negyedévente angol és magyar nyelven megjelenő Dining Guide füzeteiben, a Pesti Est gasztró rovatában, a Népszabadság Top étterem kiadványaiban, és a számos díjat besöpört TopLista – Gasztronómia évkönyv szerkesztőjeként is. A Dining Guide társadalmi zsűrije által adományozott Év Étterme díj2004–es alapítása óta a legjelentősebb elismerés a magyar vendéglátóiparban. 

További információk: www.dininguide.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat