napja 
 

A Tortavár húsvétkor (Gasztronómia - Evés)
A Tortavár húsvétkor

A budai Tortavár cukrászda javában készül a húsvéti ünnepekre. Ebben a cukrászdában a cukormentes Áfonya hercegnő tortája, a hagyományos csoki torta és a reform gyümölcstorta is ott kínálja magát a pultban.

Játsszon velünk és nyerjen húsvétra a Tortavár finomságaiból!

A 2016-os évben a Magyarország cukormentes tortája címet az Áfonya hercegnő tortája nyerte, aminek megálmodója, elkészítője Pechtol Zsolt volt, Szász Kinga közreműködésével.

Természetesen van a tortákon kívül más, jóféle ennivaló is, például bejgli, krémes, croissant,  különböző sós és édes sütemények. Érdemes tehát körülnézni, beülni kávézni, és megkóstolni a finomságokat! Mivel itt a tavasz, az üzlet előtti teraszon lehet élvezni a langyos levegőt, a kávé illatát és egy finom desszertet!

 Pechtol Zsolt ezt vallja:

„Cukrászdánk alapelve, hogy egy igazán jó sütemény elkészítéséhez mindig kiváló minőségű alapanyagra, és - nem utolsó sorban - hozzáértő kezekre van szükség.

A finom, mindig friss süteményeink nagy sikert arattak és aratnak ma is Vendégeink körében. A folyamatos visszajelzéseik inspirálnak minket a választék folyamatos bővítésére a hagyományos és a Vendégek által már megkedvelt állandó specialitásaink mellett.”

A kis vállalkozás halad a korral, létrehozták webshopjukat, ahol a teljes termékpalettából lehet választani. Mindenre nyitottak, így kérésre egyéni elképzelés alapján is készítenek süteményeket, tortákat. Két napos előrendeléssel dolgoznak.

A webshopban ez olvasható: Rendeld meg tortád, legyen az születésnapi, esküvői vagy csak egy szimpla vasárnapi desszert, mi kiszálltjuk Budapest egész területén, Budaörs, Törökbálint, Diosd, Érd és Budakeszin- bárhol is legyél! Pontosan és a lehető legfrissebben visszük el az otthonodba, vagy gyere el hozzánk, és vedd át személyesen, ahogy Neked kényelmesebb.

Cím: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 25.

Telefon: +36 1 316-1346

E-mail cím: [email protected]

www.facebook.com/tortavar/

A nyeremény átvételének egyeztetése a +36 1 316-1346 telefonszámon.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat