napja 
 

Kamerákon keresztül avat be hálószobatitkaiba Pumped Gabo (Sztárok - Hírek)
Március 20-án este startol az RTL Spike új realityje
Kamerákon keresztül avat be hálószobatitkaiba Pumped Gabo

Pumped Gabo a nyilvánosság elé tárja az életét: az RTL Spike-on március 20-án, 22.00 órától startol a Pumpedék című reality. Ebben a produkcióban nincsen előre megírt szöveg, mímelt póz és művigyor, így valós érzelmeknek és tabuk nélküli pillanatoknak lehetünk szemtanúi. Gabo és kedvese, Ági lecsupaszítja magát – és nem csak átvitt értelemben. A kamerák előtt osztják meg velünk a párkapcsolati és hálószobatitkaikat, lerántva a leplet a közösségi média felszínes csillogása alatt megbújó hétköznapi valóságról.

 

Ami a világnak PSY őrült tánca, az nekünk, magyaroknak Pumped Gabo stílusteremtő fesztiválbugija, amivel 2015 nyarán berobbant a köztudatba. A húszéves csapodár testépítő tavaly a barátnőjével, Sebestyén Ágival a Nyerő páros című vetélkedőben tűnt fel, ezt követően pedig a Gyertek át!, majd a Playback Párbaj színpadán mutatták meg, mire képesek. Most az RTL Spike március 20-án induló realityjében ismerhetjük meg őket alaposabban. A Pumpedék azonban nem csak két ember konfliktusát, hanem az idilli látszatot fenntartani igyekvő egész generáció küzdelmeit mutatja be.

 Adott egy biztonságra és családra vágyó harmincas nő, mellé egy pimasz és nagyszájú, a felnőtt lét és a gyermeki naivitás határán egyensúlyozó srác, akik a kezükbe kapnak egy kamerát! A tizenöt héten át futó műsorsorozat bemutatja, hogyan élnek valójában Pumpedék. Az azonos című produkcióban a fiatal pár, a családtagjaik és a barátaik megosztják a világgal mindennapi harcukat a boldog és tartalmas életért vívott csatában. Párkapcsolati nehézségeik főként heves vérmérsékletükön, illetve az anyagi problémáikon alapulnak, ráadásul Gabo folyamatos hűtlenkedése sem könnyíti meg az igaz szerelemről, utódokról és anyagi biztonságról fantáziáló Ági helyzetét. Azonban egy rendkívüli üzleti lehetőség pottyan váratlanul az ölükbe. De hiába a hirtelen jött siker, ha az ármánykodó barátok és családtagok egy szempillantás alatt mindent tönkretesznek: Gabo édesanyja, Zsuzsa és a húga, Cintia ki nem állhatja Ágit, ezért állandó szabotázsakciókkal végeznek aknamunkát, míg Domán és VV Soma folyton a büntetlen csajozásra biztatja barátjukat. Ráadásul Ági lakótársa, Snezi is gyakran felborítja a harmóniát, de cserébe megtanítja a twerkingre, vagyis a fenék szuggesztív rázásának buja fortélyaira. Kérdés, hogy ez megfelelő elégtétel-e a konfliktusokért?

 Akik további valós, de pikáns részletekre kíváncsiak, azok számára minden kiderül március 20-án, a Pumpedék premieradásából és a további, hétfő esténként jelentkező részekből.

 Pumpedék premieradás dupla résszel március 20-án 22.00 órától, további epizódok

hétfőnként az RTL Spike műsorán!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat