napja 
 

A tökéletesen erős és fényes haj titka (Szépség - Kozmetika)
Schauma hajápolók az egész családnak
A tökéletesen erős és fényes haj titka

A haj több mint 90 százaléka fehérje, ám ebből folyamatosan veszít a hajmosások során, sőt, a napi igénybevétel miatt a hajmosások között is. A Schwarzkopf & Henkel hajszakértői erre szolgálnak megoldással – az innovatív technológia pótolja a haj elvesztett fehérjéit az ellenállhatatlanul gyönyörű és erős, fénnyel teli, sima hajért. A népszerű Schauma családi márka tavasszal új termékekkel gazdagodott.

 A hölgyek részére itt az új Schauma Krém & Olaj – a legújabb Schauma hajápoló – amely mélyen táplálja a száraz és töredezett hajat és lezárja a hajszálakat. Kapható sampon, hajbalzsam, hajápoló spray és tégelyes hajpakolás formájában. A Schauma Krém & Olaj intenzív, krémes formulája átformálja és erősíti a haj szerkezetét, és mélyen ápolja a töredezett végű haj sérüléseit. A leggyakoribb probléma a hölgyeknél hajápolás tekintetében az igénybevett, töredezett végű haj. A hideg idő, a hajszárító és hajformázás miatt a haj törékennyé, töredezetté válik. Az új ápoló argán olajjal készül, mely természetes anti-oxidánsokat tartalmaz, és helyreállítja a töredezett végű hajat.

A férfiak számára itt az új Schauma Menta Frissesség sampon, mely hosszantartóan frissíti a hajat, és segít megszabadulni a felesleges hajzsírtól. Az innovatív, citromillatú, mentakivonatot tartalmazó formula kifejezetten férfi haj számára lett kifejlesztve – mivel sok férfinak hamar zsírosodik a haja

A termékek ajánlott fogyasztói ára:

Schauma sampon: 250ml: 639 Ft, 400ml: 845 Ft

Schauma hajbalzsam:  639 Ft

Schauma hajápoló spray:  845 Ft

Schauma tégelyes pakolás: 959 Ft

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat