napja 
 

Vonattal, átszállás nélkül Burgaszba és Várnába (Utazás - Hírek)
Vonattal, átszállás nélkül Burgaszba és Várnába

A MÁV-START 2012 nyarán is közlekedtet közvetlen vonatokat Délkelet-Európa tengerparti nyaralóhelyeire, Burgaszba június 1-jén, pénteken, Várnába pedig június 2-án, szombaton indul idén először közvetlen gyorsvonat a Budapest-Keleti pályaudvarról. Az utazás során nemcsak ülő-, hanem fekvőhelyes és hálókocsis elhelyezés is választható, így az utasok másnap reggel kipihenten érkezhetnek a bolgár tengerparti nagyvárosokba. A buszos utazásnál így mindenképpen kényelmesebben telik az idő, az autóhoz képest pedig a plusz éjszakai szállásköltséget lehet megtakarítani. A vonatokra Szolnokon és Békéscsabán is fel lehet szállni.

 Budapestről Burgaszba a Nesebar gyorsvonattal

A Nesebar nemzetközi gyorsvonat a Budapest-Keleti pályaudvarról június 1-jétől szeptember 28-ig minden kedden és pénteken, Burgaszból pedig június 2-ától szeptember 29-ig minden szerdán és szombaton indul. A két végállomás közötti távolságot alig több mint egy nap alatt teszi meg a vonat.

Albena nemzetközi gyorsvonat Várnába

A Románián át közlekedő Albena nemzetközi gyorsvonat Budapestről június 2-ától szeptember 29-ig minden szombaton, Várnából pedig június 3-ától szeptember 30-ig minden vasárnap indul. A menetidő kevesebb, mint egy nap, a vonat a reggeli órákban érkezik Várnára.

A Nesebar és az Albena gyorsvonatra bármely nemzetközi vasúti pénztárban meg lehet vásárolni a menetjegyet akár forintban, akár euróban. További információ a www.mav-start.hu oldalon található vagy a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán kérhető.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat