napja 
 

Mathisz Helga Szépségszalonjában (Szépség - Kozmetika)
Mathisz Helga Szépségszalonjában

Letisztult, szemre és lélekre ható környezet, és az ígéret, hogy lehet szépülni nyugodt körülmények között. A szalon felébreszti a vágyat bőrünk, lelkünk kényeztetésére. Milyen szolgáltatásokat nyújt ez a gyönyörű kozmetikai szalon?

Sminktetoválás, lézertechnológiás tetoválás-eltüntetés, kozmetikai kezelések, gyantázás, intimgyanta, 3D szempilla hosszabbítás, műköröm készítés, fülcimpa lyukasztás.


Sminktetoválás: az egész napos rohanás közben, vagy amikor patakokban folyik rólunk az izzadság, a legnehezebb feladat sminkünk megőrzése. De nem lehetetlen! Segít a 3D műszempilla, a sminktetoválás és az ajak satírozás.

Kozmetikai kezelések: a legtöbb kezelés orvosi üvegfejjel és egy nagy teljesítményű, LED-technikával ellátott kozmetikai ultrahangkészülékkel történik.

A Skin Tone-sono beauty lifting kúránál a SONOSTAR MATRIX ultrahang készülék a segítség. Az arcplasztikától, sebészeti beavatkozástól idegenkedő egyéneknek ajánlott a szem alatti táskák, a megereszkedett szemhéjak, kontúrok esetében.

Gyantázás: a cukorpasztás módszeren kívül a hagyományos gyantázás során is valamennyi szőrszálat eltávolítják.

A tetoválások eltávolítására napjainkban megnövekedett az igény, mert sokan már nem kívánják viselni, elrontották vagy megunták. A lézeres technológia különleges és hatékony. A megfelelő hullámhossz kiválasztásával a Q-kapcsolt Nd: YAG lézerkezelés gyors és hatásos. A technikát alkalmazhatják testen és arcon egyaránt. A kezelés pigmentszemcséket tör össze, és rétegről rétegre halad, eredményét kb. 2-4 hét múlva látjuk. Sok minden befolyásolja a kezelések számát, tehát beszéljük meg a kozmetikussal, valamint kezelés ellenjavallatait is! Nagyon fontos az otthoni ápolás betartása, a fertőtlenítés, hozzá naponta több liter folyadék és C -vitamin fogyasztása. A kezelést nem befolyásolja, hogy pár hetes vagy több éves tetoválást kell eltávolítani.

A fülcimpa lyukasztás ma már egyszerű, kíméletes és biztonságos. A készülék könnyen használható, higiénikus és steril. A fülbevalók nikkelmentes sebészeti acélból vagy titánból készülnek. Különböző méret, sok csodás változat!

Műköröm készítés, körömápolás: természetes igény a szép, ápolt köröm, de a különleges körömfestés is.

 Mathisz Helga szépségszalonja: 1015 Budapest, Csalogány u. 28. Telefon: +36 20 262 8286

 Nyereményjáték: lájkolja és ossza meg a fenti cikket! A lájkolók között kisorsolunk 5 db 5000 Ft-os utalványt, amelyet Mathisz Helga szalonjában lehet beváltani kozmetikai kezelésre. Az utalvány felhasználása előtt minden esetben telefonon egyeztessen a szalonnal!

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat