napja 
 

2012 legtrendibb hajszínei (Szépség - Divat)
2012 legtrendibb hajszínei

A divat folyamatosan változik, minden évszakban izgalmas, új trendek jelennek meg a hajviseletben is – az elbűvölő új frizuráktól a mesés hajszínekig.

A Syoss stylistok segítségével  három exkluzív árnyalatot alkotott meg 2012-re, hogy elérhessük a szalonszépségű színeredményt, amely közvetlenül a divatbemutatókról érkezik. A fodrászok és színspecialisták segítségével kifejlesztett és tesztelt, a színintenzív pigment keverék és a Nutri-Care Komplex kombinációja mély és intenzív, ragyogó, szalonszépségű hajszínt biztosít. A Syoss Sylists’ Selection tartós hajfesték három fantasztikus árnyalata: 

A világos lávavörös egy ragyogó, intenzív rézvörös árnyalat, mely tűzbe viszi a kifutót ebben az időszakban – az élettel teli színeredményért, amiről az egész város beszélni fog.

A kasmír sötétszőke előtérbe kerül a kifutókon – egy lágy ősz és világos barna közötti hajszín, de mégis szőke. A Kasmír Sötétszőke az egyike a menő hajszíneknek a 2012-es divatbemutatókon.

A lágy barna egy káprázatos barna árnyalat, nagyon divatos ebben az időszakban. Kis vöröses fénnyel, a Lágy Barna egy természetes stílust nyújt, amely kicsit emlékeztet az iskolás lányok és fiúk stílusára.

A Syoss Color legújabb sorozatával együtt 23 elbűvölő, szalonszépségű árnyalatból lehet választani. A tartós hajfesték ajánlott fogyasztói ára: 1319 Ft

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat