napja 
 

Kasza Tibi lángossütőnek állt (Sztárok - Party)
Kasza Tibi lángossütőnek állt

A Symbol kertje egy napra Budapestre varázsolta a Balaton fővárosát, Siófokot, hogy hírességeinkkel együtt csináljon kedvet mindenkinek a magyar tengerhez. Polgár Krisztina, Szentpéteri Eszter, Szente Vajk, Kasza Tibi, Baronits Gábor és Rakonczai Imre egyhangúan kijelentette: ha nyaralásról van szó, akkor a Balaton az úticél.

A jó hangulat garantált volt, hiszen a nyárköszöntő Balaton-Day a legkedvesebb emlékeket idézte fel mindenkiben. Szente Vajk különösképpen illetékes a magyar tenger háza táján, hiszen Szentpéteri Eszter oldalán ő fogja vezetni az m1 tavaly már nagy sikert aratott sorozatát, a Balatoni nyár című útikalauzt. - Rengeteg gyerekkori élményem kötődik a Balatonhoz, hiszen minden évben oda jártunk a szüleimmel. Ezért is örülök nagyon, hogy idén az egész nyarat a tó körül töltjük, játszunk, bohóckodunk Szentpéteri Eszter kolléganőmmel. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek meghozzuk a kedvét, hogy velünk csobbanjon a forró nyári napokon, labdázzunk a strandon, vagy együtt lángosozzunk” – mesélte lelkesen Vajk, aki bízik abban, hogy a nézők nem csak a tévén keresztül élvezik a balatoni nyarat, hanem el is látogatnak Magyarország legkedveltebb üdülőhelyére.

A Balaton Day jó alkalom volt arra is, hogy a hazai hírességek kipróbálják magukat a klasszikus Balaton parti mesterségekben. Baronits Gábor, a Jóban Rosszban szépfiúja a rózsa fagyi készítés titkaiban merült el, Kasza Tibi és Szente Vajk azonban inkább a lángos sütésben élte ki szakácstudományát. - Én már idén is ellátogattam Siófokra, bár a szezon akkor még nem indult be. A Balaton bennem mindig a klasszikus családi nyaralásokat idézi fel, hiszen gyerekkoromban mindig leutaztunk pár napra. Most már inkább a haverokkal járunk, és előszeretettel látogatjuk meg a kedvenc szórakozóhelyeinket” – mesélte Kasza Tibi, aki a Balaton Day-en azt is megmutatta, hogy a lángost nem csak enni szereti, hanem csinálni is. – „Természetesen a lángos sütögetés is jól megy, mint minden más, hiszen amit a kezembe veszek, az arannyá válik. Mindenki próbálta megtudni a titkom, de nyilvánvalóan senkinek sem árulhatom el” – tette hozzá Tibi nevetve.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat