napja 
 

Gatyaszaggató buli sztárokkal (Sztárok - Party)
Kovács Áron hátsóján szétrepedt a nadrág!
Gatyaszaggató buli sztárokkal

A Dockers Casual Friday partisorozat nyitóeseményén az Ötkertben Kovács Áron a Class FM műsorvezetője Árpa Attilával és a vízilabdázó Gergely Istvánnal hatalmas olló segítségével szabadultak meg a formális divatot jelképező öltönynadrágtól és az eleganciát hanyagoló farmertől. A srácok ugyanis megtalálták a tökéletes öltözéket a „Lezser péntekekre”.

 Áron nem először került gatyaszaggató helyzetbe életében. „A srácokkal most feldaraboltunk egy öltönynadrágot és egy farmert. Erről eszembe jutott egy történet, amikor szintén reccsent a szövet, de az nem volt szándékos. Gyermekkoromban néptáncoltam és a fellépés előtt pár perccel egy „jól sikerült” ugrás következtében elszakadt a fenekemen a nadrág. Három szülő ugrott neki a hatalmas repedésnek, hogy szalonképesen színpadra tudjak állni.” – mesélte nevetve Áron.

Gergely István olimpiai bajnok vízlabdázó kedvesével érkezett a partira, és egyből ollót ragadott. „Ilyen nagy ollóval eddig csak sövényt metszettem, ami bevallom könnyebb feladat volt, mint nadrágot vágni. A gatyák nálam általában motorozás közben szakadnak” – viccelődött a vízilabdázó, és azt is bevallotta, ő igazán híve a laza, de elegáns stílusnak. - „A Casual Friday hagyományának szerintem hazánkban is nagyobb teret kellene engedni, hiszen fontosnak tartom, hogy az emberek tudatosan építsék fel a hétvégét, és a pénteki munka jó hangulatát is megteremtsék

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat