napja 
 

Smink&Drink - Új színfolt a csajos programok palettáján (Szépség - Kozmetika)
Smink&Drink - Új színfolt a csajos programok palettáján

Az első Smink&Drink elnevezésű eseményt a napokban rendezték Budapesten, az estnek az innovatív belvárosi KAJAHU étterem adott otthont. A programsorozat célja, hogy minőségi kikapcsolódást nyújtson a szépségápolási termékek iránt érdeklődő hölgyközönségnek.

A termékeket az angol Aden Cosmetics biztosította, amely csúcsminőségén túl, verhetetlen áraival hódít a piacon. Az est folyamán bárki kipróbálhatta a márkát, sőt profi sminkes segítségével egy trendi make up-ot is készíttethetett magának.

Az est háziasszonya, Tóth Klára elmondta, hogy minden hónapban terveznek egy eseményt, amely reményeik szerint hagyománnyá válik a nők körében. A tapasztalatok azt mutatják ugyanis, hogy egyre nagyobb igény van olyan interaktív rendezvényekre, ahol megmutatják a nőknek, hogyan hozzák ki magukból a maximumot. "A szépségápolás, a gasztronómia mind olyan élvezetek, amikben imádnak a nők elmerülni, ebben igyekszünk partnerek lenni hónapról-hónapra" - tette hozzá.

Akit rabul ejtettek a csodás szettek, azonnal haza is vihette őket, hiszen kedvezményes vásárlásra is lehetőség nyílt. Az Aden Cosmetics egy sminkekre és körömápolásra szakosodott, alacsony árfekvésű márka. A termékpalettán arcra, szemre és szájra való sminkek, körömlakkok és körömápolók találhatóak. Az új programsorozat folytatásáról a Smink&Drink Facebook-oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. https://www.facebook.com/adencosmetics.hu

 

Aden termékeket nyerhet, ha lájkolja lapunk Facebook oldalát, majd a Kapcsolat menüpontban szereplő címre február 16-ig elküldi a helyes választ a következő kérdésre: Mivel hódít az Aden Cosmetics?


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat