napja 
 

Detox a bőrnek (Szépség - Kozmetika)
Detox a bőrnek

Ha még nem volna elég a tél sápasztó hatása – a vitaminban szegény étrend, a napfény hiánya, a szeles, hideg idő – a finom, ám egészségtelen ételekkel, italokkal, kevés alvással bizonyosan feltettük a pontot az i-re és megviselt arcbőrünknek megadtuk a kegyelemdöfést. Az eredmény: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirok folyadék okoz. A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, gyors eredményt hozó hatóanyagokat a sokakat érintő bőrproblémák ellen. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza.  

A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett forradalmi professzionális, ám mégis természetes kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiai technológiában, ami a legmodernebb svájci kutatás-fejlesztésnek köszönhető. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze.

Az aktív szenet alkalmazó arckezelés abszolút világújdonság a professzionális bőrápolásban. Kivételes módon méregtelenít, kifejezetten a toxinokkal telt, szürke, megvastagodott és dehidratált bőrt kezeli, melynek új energiára van szüksége!
A kezelés a nevét – fekete gyöngy - a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta. A La Perla kezelés

  •   megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől

  • harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal

  • fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak

  • aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekező képességét


A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép - visszanyeri életerejét. A kezelés időtartama 60 perc, ára 10 000 Ft Bővebb információ: www.royalclinics.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat