napja 
 

Hegyalja: Pécs és Kassa idén ingyen nyaral a Hegy'en (Programajánlók - Muzsika)
Hegyalja: Pécs és Kassa idén ingyen nyaral a Hegy'en

A felelős fesztiválozás jegyében idén új Hegy’ hagyomány indul: a Hegyalja Fesztivál 2012-től minden évben vendégül látja egy határon túli és egy magyar város lakóit, akik ingyen fesztiválozhatnak Tokajban, hiszen a világörökségi nyaralásukat idén a Hegy’ állja. 
A 13. Hegy’en Pécs és Kassa lakóinak kedvezett a szerencse. A két város lakói számára a idén a lakcímkártyájuk a belépő a Hegyaljára, az Everlast, az Enter Shikari, a Stereo MC´s, a Parov Stelar Band, az Arch Enemy, az Exodus, a Kiscsillag, a 30Y és a többi, összesen több mint 200 világsztár és magyar fellépő koncertjére Tokajban, a Tisza-parton. 
Európa 2010-es és 2013-as Kulturális Fővárosának lakói a négynapos megzenésített nyaraláson nem csak a koncerteket, a strandolást, a hajnalig tartó bulizást élvezhetik, de tapasztalatot is cserélnek majd az uniós szerepről. A kassaiak és a pécsiek a Hegy’ facebook oldalán egy lájkkal máris lefoglalhatják a helyüket az idei nyaralásukra. A Hegyalja 2012-es felelősségvállalásának jegyében a pécsieknek és kassaiaknak szóló meghívás nem az egyetlen kezdeményezés. Indul a Hegy’ Karriergyár és folytatódik a fesztivál zöld szerepvállalása is. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat