napja 
 

Nathalie második élete (Programajánlók - Film)
Nathalie második élete

Audrey Tautou egy szerencsétlen lúzerbe szeretett bele - legalábbis a május 10-én a mozikba kerülő Nathalie második élete című francia romantikus vígjátékban. 

Nathalie  (Audrey Tautou) fiatal, gyönyörű, munkamániás, kettétört életű nő. Férjét autóbalesetben vesztette el, s a tragédia óta érzelmeit elfojtva él. Markus (François Damiens), a munkatársa a legkevésbé sem mondható jóképűnek, ronda ruhákat hord, és általában véve egy rakás szerencsétlenség. Mégis ő az, akit Nathalie egy napon az irodájában - önmaga legnagyobb meglepetésére – váratanul megcsókol...Tettének következményeképp a pár sajátságos érzelmi utazásra indul: a munkahelyükön zárt ajtók mögötti vagy épp nyílt színi, heves, veszekedések majd hatalmas rózsacsokrok és szerelmes pillantások váltják egymást – ahogy az egy alakuló kapcsolatban gyakran előfordul - mindez természetesen a francia filmekre jellemző kedves, finom humorral fűszerezve.

A Nathalie második élete az újjászületésről, és a szerelem rendkívüli erejéről mesél. A fim méltó adaptációja David Foenkinos tíz rangos irodalmi díjat begyűjtő regényének.

 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat