napja 
 

II. Andalúz Receptverseny (Gasztronómia - Evés)
Receptpályázat a spanyol konyha szerelmeseinek
II. Andalúz Receptverseny

Élsz-halsz az olajbogyóért? Ételeidből nem hiányozhat az olívaolaj, és egyébként is odavagy a mediterrán konyhaért? Akkor pályázatunk Neked szól! Tavalyi, nagysikerű andalúz receptversenyünk folytatódik! Végy néhány tipikus dél-spanyol alapanyagot – akár a magyar, akár bármely más konyha ételeiből ihletet merítve – , és  ragadj fakanalat! A legjobb receptek beküldői andalúz sztárséfünk segítségével tökéletesíthetik főzőtudásukat, és leshetik el egy tradicionális dél-spanyol menü elkészítésének csínját-bínját. 

Mi a teendőd?

 * Nevezz az április 23-án induló versenyre bármilyen recepttel, a lényeg, hogy legalább egy andalúz hozzávalót használj!

* A dél-spanyol élelmiszerek tárházát  honlapunk  andalúz terméklistájának   segítségével fedezheted fel. Segítünk abban is, hogy melyik terméket hol keresd!

* Töltsd fel recepedet legalább egy fotó kíséretében az Egy csipetnyi Andalúzia nevű facebook oldalra, május 20-ig. (Egy pályázó csak egy recepttel nevezhet!)

* A feltöltött receptekre május 22-29-ig fogadjuk a szavazatokat a Facebookon. Szólj ismerőseidnek, hiszen minél több szavazatot kapsz, annál biztosabb a sikered!

A receptek értékelésében és a nyertesek kiválasztásában az előző évhez hasonlóan szerepet vállal Bíró Lajos, a Bock Bisztro vezető séfje, és Vajda Péter, a Dining Guide vezető szerkesztője. 
Ne feledd: egy nyertest közönségszavazás útján választunk ki, a szavazók között pedig kisorsolunk egy értékes andalúz ajándékcsomagot!

 Nyeremények

 A dél-spanyol kulinária világába kalauzolja el a kiválasztottakat Enrique Sánchez andalúz sztárséf, aki tartott már kurzust hazánk legjobb mesterszakácsainak, hazájában a Cómetelo című  gasztronómiai műsort vezeti, a magyar tévénézők pedig a TV Paprika műsoraiból ismerhetik. Vezetésével a legjobbnak ítélt 13 receptbeküldő, +1 közönségdíjas részt vehet a június 9-i főzőkurzuson, a Gastropolis Főzőiskola és Gourmet Klubban {www.gasztropolisz.hu}, és elsajátíthatja az autentikus andalúz ételek elkészítésének módját. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat