napja 
 

VIVA Comet 2012: a jelöltek (Sztárok - Party)
VIVA Comet 2012: a jelöltek

Idén ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg az áprilisban teljes tartalmi és arculati változáson átmenő VIVA Televízió a 12. Cometet. A 2012. június 14-i gálán a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val szeretnék megörvendeztetni a zene szerelmeseit. A megújult arculattal és tartalommal jelentkező legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén ismét öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt 12 hónap legjobb előadói a legendás zöld-narancssárga gömböket. A kategóriák idén is változatlanok: a  VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó „ és „A legjobb videoklip” kategóriában hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. A jelöltek személyéről a csatorna mindeddig mélyen hallgatott – még az érintettek előtt is. Ma azonban végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 14-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított Comet-gömböket és a csatorna bejelentette a gála nemzetközi sztár fellépőjét is.

 A legjobb férfi előadók: Vastag Csaba, Sp, Fehér Balázs, Fluor Tomi, Király Viktor

A legjobb női előadók: Tolvai Renáta, Tóth Gabi, Janicsák Veca, Hien, Barbee

A legjobb új előadók: Kelemen Kabátban, Noalibi, Young G, Polar Dear, Johnny K Palmer

A legjobb együttesek: Children Of Distance, Compact Disco, Dsp, Anti Fitness Club, Hősök

A legjobb videoklipek: Punnany Massif: Pécs Aktuál X , Varga Viktor: Szőkével Álmodtam, Sp: Maradnék , The (Hated) Tomorrow: Kriszta, Dsp: Már Megint                  

A júniusi gála exkluzív sztárvendége az angol Pixie Lott lesz, aki először lép fel Magyarországon, ennek köszönhetően minden bizonnyal hatalmas érdeklődésére tart majd számot egyéni show-ja.Természetesen a Cometet idén is élőben sugározza a VIVA, így azok sem maradnak le róla, akik nem követhetik a helyszínen az eseményt.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat