napja 
 

Világsztárokkal énekel Boggie Bécsben (Sztárok - Hírek)
Világsztárokkal énekel Boggie Bécsben

Két nappal az Eurovízió elődöntője előtt, május 17-én Pop meets Opera címmel nagyszabású gálakoncertet rendez a bécsi Operaház és az ORF. A koncertre mindössze öt nemzet, és a házigazdákat képviselő Conchita Wurst kapott meghívást, így óriási megtiszteltetés, és egyben elismerés hogy a szervezők Boggie-t is a fellépők közé invitálták. A gálán Placido Domingo és Juan Diego Florez is fellép, sőt egy közös meglepetéssel is készülnek a közönségnek. A Wars for Nothing rendhagyó formában kerül színpadra a rendezvényen, Boggie a Bécsi Állami Operaház gyermekkórusával énekli a dalt.

„Amikor megkaptam az osztrák szervezőktől a meghívást, egyszerre voltam nagyon boldog, és büszke, percekig el se akartam hinni, hogy mindez velem történik. Placido Domingoval egy színpadon állni, azt hiszem még az álmaimban sem szerepelt… Bármi történjen is ezek után Bécsben, én akkora ajándékot kaptam a sorstól, amiért egész életemben hálás leszek majd.”

 

Boggie-t szerzőtársa, Sebestyén Áron kíséri majd zongorán a bécsi Operaházban, ahol egy csodás Elysian ruhában fog a színpadra állni Örményország, Írország, Ciprus és Norvégia versenyzői mellett.

A műsort közös énekléssel zárják a La Traviata „Libiamo ne’lieti calici” dalával, a gálát az ORF élőben közvetíti.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat