napja 
 

Jószolgálati nagykövetnek nevezték ki az IHM tagjait (Sztárok - Hírek)
A Kutyákkal az Életért Alapítvány mellett áll ki a zenekar
Jószolgálati nagykövetnek nevezték ki az IHM tagjait

Különleges megtiszteltetés érte az Irigy Hónaljmirigy csapatát. A zenekar tagjait a Kutyákkal az Életért Alapítvány jószolgálati nagykövetnek nevezte ki. A fiúk örömmel fogadták a felkérést, így mostantól teljes mellszélességgel állnak a mentőkutyák mellett.

„A csapat 25 éves fennállása óta mindig igyekezett jó ügyek mellé állni. Amikor Orlik Zoltán a KÉA nagykövete felkeresett, hogy vállalnánk-e a jószolgálati felkérést, a srácokkal teljes egyetértésben mondtunk azonnal igent. A mentőkutyák fantasztikus munkát végeznek, legyen szó hazai vagy külföldi tragédiákról – bárki, bármikor számíthat rájuk. Azt gondolom, amit ők tesznek az példaértékű, így természetes számunkra, hogy amiben tudjuk, segítjük őket” – magyarázta a zenekar frontembere.

Az eseményen a hazai mentőkutyás szervezetek példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot. A KÉA kezdeményezésére kilenc szervezet írt alá szakmai együttműködési megállapodást. Különleges együttműködési megállapodást írt alá továbbá Szabó Gábor a KÉA elnöke valamint Dr. Gémesi György a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat