napja 
 

Te is lehetsz karácsonyi Angyal! (Sztárok - Hírek)
Te is lehetsz karácsonyi Angyal!

Sajnos nem lehet mindenkinek felhőtlenül boldog az ünnep. Ezért „Legyél Te is MoM Sport Angyal!” jelszóval karácsonyi jótékonysági felhívást kezdeményezett a Mom Sport Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont. Ennek keretében állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekek karácsonyát teszik szebbé azokkal az ajándékokkal, amelyekre ők igazán vágynak. A gyerekek levélben írták meg vagy rajzolták le kívánságaikat, amiket a MoM Sport közösségi oldalán bárki megtekinthet és vállalhatja, hogy teljesíti.

 A felhíváshoz bajnokok és sztárok is csatlakoztak. Dér Heni, Vastag Csaba és a Bon-Bon együttes, valamint Bogár János WBPF sportmodell világbajnok és Kelemen Henrietta szépségkirálynő, a Miss Universe Hungary 2014 győztese is vállalta, hogy MoM Sport Angyal lesz.

 „Egy gyerek életében nagyon fontos a karácsony, ha valakinek nincs családja, ilyenkor érezheti leginkább a hiányát. Én a 14 éves Regina kívánságát választottam, ő egy focilabdát kért. Úgy tűnik, nagyon vagány kislány lehet!” - mondta Dér Heni, miután leemelte a MoM karácsonyfájáról a levelet.

Vastag Csaba egy igazán fiús ajándékot választott, ő a nyolc éves Brendont lepi majd meg egy távirányítós autóval, amit személyesen ad majd át neki a december 18-ai kakaópartin.

Kelemen Henrietta szépségkirálynő a 13 éves Anitát lepi meg az általa kért „One Direction” pólóval, a Bon-Bon együttes tagjai pedig egy kapuskesztyűt  szereznek be a 10 éves  Zolikának. Bogár János a 4 éves Martinát lepi meg egy babakonyhai szettel: „Az egészség a konyhában kezdődik, és én sem lennék ilyen sikeres, ha a barátnőm nem főzne rám olyan finom, diétás ételeket!” - indokolta választását a világbajnok.

 A gyerekeket a MoM Sport december 18-án vendégeli majd meg egy kakaóparti  keretében, ahol a sztárok és bajnokok személyesen adják át nekik az ajándékokat, majd a közös játék és öröm után korcsolyázhatnak a MoM Sport kertben.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat